Лого хотел Аква Бургас

От А до Я:

Кратък наръчник за организиране на сватба

Сватбеното тържество е един от най-вълнуващите и специални моменти в живота на всяка двойка. За да бъде този ден перфектен, е необходима добра организация. Ако ви предстои сватба, най-вероятно се чудите откъде да започнете. Представяме ви нашия кратък наръчник за организиране на сватба. В случай че мечтаете за сватба на морето, прочетете статията докрай. Разказваме ви защо да планирате своята сватба в Бургас и какво може да предложим ние от хотел Аква.

Фиксирайте бюджет, но и останете гъвкави

Определете колко максимално може да отделите. В пъти по-неприятно би било да изберете фотограф, рокля, сватбена торта например и впоследствие да разберете, че не може да се впишете в бюджета. Затова най-добре помислите отначало колко бихте дали за наем на зала (ресторант), декорация, развлечения, заснемане, настаняване на гостите. Разбира се, неочаквани разходи или промени са възможни, затова останете гъвкави.

Изберете подходяща дата и ресторант

Датата трябва да е сред разрешените за църковен брак (ако планирате такъв), удобна за вас и не на последно място, удобна за гостите ви. При планиране на морска сватба е добре да се съобразите и с метеорологичните условия (особено ако планирате изнесен ритуал или тържество на открито). Важно е да изберете ресторант с подходящ капацитет за броя на гостите, които планирате да поканите.

Помислете за гостите и поканите

Направете списък с хората, които искате да бъдат до вас в този специален ден. Изпратете поканите 2-3 месеца преди избраната за сватба дата. В най-добрия случай поканите да бъдат в стила на тържеството. Хубаво е да съдържат дата и час на църковния ритуал и празненството в ресторанта. Съветваме ви да определите и дата, до която всички получили покана трябва да потвърдят своето присъствие.

сватбена декорация в хотел с ресторант за сватба

Потърсете фотограф и видеограф

Когато избирате фотограф и видеограф, търсете професионалисти с опит. Разгледайте портфолиа и отзиви от предишни клиенти, за да се уверите в техния стил и качество на работа. Снимките и видеата са нещо, което остават за цял живот. Никоя двойка не би искала да няма хубави снимки от най-важния си ден, нали?

Не пропускайте да помислите за забавления

Наемането на професионален дисководещ е начин да гарантирате доброто настроение на гостите в рамките на цялата вечер. Някои младоженци избират да поканят танцови формации, които да зарадват гостите с танцово-музикална програма. В други случаи поздрав-изненади с тъпан и гайда има от гостите за младоженците.

Обсъдете и дегустирайте менюто

Това е вашият ден и е важно всичко да бъде по ваш вкус. Но когато става въпрос за храна, не забравяйте да се съобразите с възможни алергии или диетични ограничения на вашите гости. При възможност, дегустирайте предварително избраното от вас меню. Хубавото е, че вече почти всички ресторанти в Бургас за сватби предлагат тази възможност.

Помислете дали ще е необходимо настаняване за гостите

Ако част от гостите ви не са от Бургас, ще трябва да помислите и за тяхното настаняване. Хотелите са склонни да предлагат изгодни условия за гостите на сватбени мероприятия. Много от тях дори предлагат специални пакети за групи. Ако избирате хотел с ресторант за сватбеното тържество, не забравяйте да попитате и за възможностите за настаняване в хотела.

сватба в Бургас - младоженци

Защо да изберете за своята сватба Бургас и хотел Аква?

Отлично знаем, че планирането на сватба е един от най-вълнуващите моменти в живота на бъдещите младоженци. Искрено се надяваме нашият кратък наръчник за организиране на сватба да ви е дал отправна точка откъде да започнете.

Ако изберете за своята сватба Бургас и планирате да кажете “да” в компанията на максимум 100 гости, се свържете с нас. Сред многото ресторанти за сватба в Бургас, нашият се откроява като подходящ за малки и средни сватбени тържества. Капацитет от сто места, елегантна обстановка и професионално обслужване са нашето обещание за изключително изживяване на всички присъстващи на вашето сватбено тържество. 

С удоволствие ще ви помогнем да организирате всичко, за да бъде вашият ден специален.

  • Предварителен разговор за избор на дата – Ще обсъдим подходящи дати за сватба и нашите възможности да посрещнем вашите гости.
  • Съвети за сватбен бюджет – Богатият ни опит в организирането на сватби в Бургас ни позволява да ви дадем насоки от какво може и за какво не бива да пестите.
  • Избор на сватбено меню – Може да изберете меню за сватбения ден според вашите предпочитания и нашите предложения.
  • Разпределение на гостите по маси – Важно е всички маси да са с видимост към дансинга, за да се насладят гостите на тържеството.
  • Настаняване на гостите – Предлагаме настаняване на преференциални цени за вашите близки и приятели.