Лого хотел Аква Бургас
събития и

ЗАВЕДЕНИЕ

СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА

Специални условия за изнесен ритуал, украси, видео, фото, DJ, торта и др.

СЕМЕЙНИ ПОВОДИ

Юбилеи, кръщенета, рождени дни, годишнини, абитуриентски балове.

Фирмени партита

Фирмени партита и тиймбилдинги, бизнес обяди и вечери, коктейли.

Кетъринг

Хотел “Аква” може да осигури кетъринг за Вашия специален повод.

ресторант

аква

Ресторантът разполага със 100 места и е подходящ за различни поводи- фирмени тържества, сватби, юбилеи, кръщенета и др. Закуската е от 7:00 ч. до 10:00 ч.

Бистро

аква

Бистрото на хотел Аква предлага топли, алкохолни и безалкохолни напитки, както и меню на свободна консумация.

събития

СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА

Хотел „Аква“ е подходящо място, където може да отпразнувате любовта си. Ако търсите заведение за сватба Бургас, имаме какво да ви предложим. Капацитетът на заведението предоставя възможност да организирате своето сватбено тържество с до 100 гости. Можете сами да изберете своето меню от нашите предложения според Вашите предпочитания. Екипът ни ще се погрижи да превърне специалния Ви ден в незабравим празник. Елегантната атмосфера в заведение “Аква” ще остави приятен спомен на всички посетители на събитието. За допълнителна информация и детайли относно организацията на Вашето събитие, подредба и разположение на маси, цени на куверти, възможност за внасяне на алкохол, продължителност на сватбеното тържество и други, моля пишете ни на имейл burgas@aquahotels.com или се свържете с нас директно през сайта. С удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания за погача, торта за кръстника, печено пиле, шампанско и други детайли с изготвени индивидуални оферти.

Хотел „Аква“ е подходящо място, където може да отпразнувате любовта си. Ако търсите ресторант за сватба Бургас, имаме какво да ви предложим. Капацитетът на ресторанта предоставя възможност да организирате своето сватбено тържество с до 100 гости. Можете сами да изберете своето меню от нашите предложения според Вашите предпочитания. Екипът ни ще се погрижи да превърне специалния Ви ден в незабравим празник. Елегантната атмосфера в ресторант “Аква” ще остави приятен спомен на всички посетители на събитието. За допълнителна информация и детайли относно организацията на Вашето събитие, подредба и разположение на маси, цени на куверти, възможност за внасяне на алкохол, продължителност на сватбеното тържество и други, моля пишете ни на имейл burgas@aquahotels.com или се свържете с нас директно през сайта. С удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания за погача, торта за кръстника, печено пиле, шампанско и други детайли с изготвени индивидуални оферти.

Възможност да изберете сватбеното си меню и разоложението на масите

Преференциални цени за настаняване на гостите.

Заведението разполага със 100 места за вашите близки и приятели.

ресторант

КЕТЪРИНГ

Хотел “Аква” може да осигури кетъринг за Вашия специален повод или корпоративно събитие. Предлагаме коктейлни хапки и напитки, съобразени с Вашите предпочитания. С удоволствие ще Ви консултираме при избора, така че Вашите гости да запомнят събитието.

СВАТБИ И

ТЪРЖЕСТВА

СВАТБИ И

ТЪРЖЕСТВА

Хотелът си запазва правото да променя цените и условията по всяко време.

изпратете ни

Запитване