Лого хотел Аква Бургас
нашите стаи

настаняване

фамилна луксозна стая в хотел Аква Бургас

ДЕЛУКС СТАЯ

Делукс стаите в хотел Аква, с размер 22 кв. м. са разположени на шестия етаж, реновирани са, съвременно обзаведени и предлагат всички удобства, необходими за Вашата почивка. Разполагат с кът за сядане с диван, както и с гледка към града или езерото.

СТАНДАРТНА СТАЯ

Стандартните двойни стаи са с размер 20 кв.м., уютни и предлагащи всички удобства за Вашия приятен престой. 

икономична стая в хотел Аква Бургас

ЕКО СТАЯ

Въпреки своята различна конструкция и специфична форма, Еко стаите (14 кв.м.) разполагат с всички удобства, които предлагат и останалите типове стаи в хотела.

ФАМИЛНА СТАЯ

Фамилните стаи (40 кв.м.) представляват 2 двойни стаи, свързани с коридор. Подходящи са за семейства с деца или група приятели. Стаите са практично обзаведени и предлагат всички необходими удобства за приятен престой.

Фамилна стая в хотел Аква Бургас
апартамент в бизнес хотел Аква Бургас

АПАРТАМЕНТ

Апартаментите (37 кв.м.) разполагат със спалня, обособена холова част с кът за сядане с диван и балкон. Подходящ избор за семейства с деца.

Апартаментът разполага с балкон

ПРЕЗИДЕНТСКИ АПАРТАМЕНТ

Президентският апартамент (60 кв.м.) е реновиран и се състои от 2 помещения- спалня и холова част, които са разделени с междинна врата. Холът е подходящ, както за почивка, така и за бизнес срещи. На разположение на гостите са два санитарни възела, единият от които със собствено джакузи и масажна душ кабина.

Апартаментът разполага с балкон

президенски апартамент в хотел Аква Бургас
стая за хора със специални нужди в хотел Аква Бургас

СПЕЦИАЛНИ СТАИ

Стаите за хора в неравностойно положение са доста по-просторни от стандартните стаи. Баните в тези стаи са също доста по-широки и имат специално монтиран помощен парапет. Специалните стаи на хотел Аква Бургас са със същото модерно обзавеждане и предлагат всички съвременни удобства необходими за Вашия комфорт и почивка.