Лого хотел Аква Бургас
КОНФЕРЕНТЕН

ЦЕНТЪР

Хотел “Аква” има богат опит в организирането на различни събития, разполага с 3 зали с различен капацитет – 40, 60 и 140 места. Залите могат да бъдат подредени в различни конфигурации спрямо изискванията на клиентите. За успешното протичане на мероприятията се предоставят:

Всяка от трите зали е климатизирана. Предлагат се кафе паузи, обяди и вечери по време на събитията. Удобната локация на хотела и професионалното отношение на екипа са сред предимствата, които го правят предпочитан от организатори на различни мероприятия.

БИЗНЕС СРЕЩИ

КОНФЕРЕНЦИИ

СЕМИНАРИ

ПРЕЗЕНТАЦИИ

ОБУЧЕНИЯ, ДИСКУСИИ

БРАНШОВИ СРЕЩИ

ИНТЕРВЮТА

ИЗПИТИ

ДРУГИ

Конферентна зала

НЕПТУН

Конферентна зала „Нептун“ в хотел Аква е домакин на множество събития. Със своите 40 места, тя е изключително подходяща за събития от малък и среден характер. Екипът ни може да Ви съдейства, ако имате нужда от техническо оборудване.

Конферентна зала

Нимфа

Нимфа” е втората по големина конферентна зала, в която се провеждат както бизнес срещи, така и събития с образователна цел. Нейните 60 места я правят подходяща за мероприятия от среден размер.

За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Конферентна зала

аква

Аква е просторна и светла конферентна зала, в която редовно се провеждат както бизнес срещи, така и събития с образователна цел.  Зала Аква разполага с 100 места. За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Конферентна зала

Амфибия

Със своя капацитет от 140 места „Амфибия“ е най-голямата конферентна зала в хотел Аква Бургас. Тя е подходяща за различен тип събития като семинари и обучения, различни образователни курсове и мероприятия.
За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Ако имате нужда от повече информация относно нашите конферентни зали и цени, потърсете ни
на телефон 056 / 83 35 35 или ни пишете на имейл burgas@aquahotels.com.
изпратете ни

Запитване