Лого хотел Аква Бургас
КОНФЕРЕНТЕН

ЦЕНТЪР

Хотел Аква Бургас има богат опит в организирането на различни делови събития. В четирите му зали през годините са провеждани множество конференции, семинари и обучения. Отличната локация на хотела и професионалното отношение на екипа са сред причините много организатори на събития да се доверят на Аква Бургас.

БИЗНЕС СРЕЩИ

КОНФЕРЕНЦИИ

СЕМИНАРИ

ПРЕЗЕНТАЦИИ

ОБУЧЕНИЯ, ДИСКУСИИ

БРАНШОВИ СРЕЩИ

ИНТЕРВЮТА

ИЗПИТИ

ДРУГИ

Конферентна зала

НЕПТУН

За последните над 10 години, конферентна зала „Нептун“ в хотел Аква Бургас е била домакин на множество събития. Със своите 40 места, залата е изключително подходяща за събития от малък и среден размер. Не забравяйте, че ние можем да ви помогнем ако имате нужда от техническо оборудване като:

Конферентна зала

Нимфа

Нимфа” е просторна и светла конферентна зала, в която редовно се провеждат както бизнес срещи, така и събития с образователна цел.  Нейните 60 места, я правят подходяща за мероприятия от среден размер. 

За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Конферентна зала

аква

Аква е просторна и светла конферентна зала, в която редовно се провеждат както бизнес срещи, така и събития с образователна цел.  Зала Аква разполага с 100 места. За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Конферентна зала

Амфибия

Със своя капацитет от 140 места, „Амфибия“ е най-голямата конферента зала в хотел Аква Бургас. Тя е подходяща за средно големи събития. За успешното провеждане на Вашето събитие ние Ви осигуряваме:

Със своята просторност, зала „Амфибия“ се използва и за организиране на малки и средни сватби с до 60 гости. Ако имате нужда от повече информация относно нашите конферентни зали и цените им, потърсете ни на телефон 056 / 83 35 35 или ни пишете на имейл burgas@aquahotels.com.

изпратете ни

Запитване