Лого хотел Аква Бургас
аква

Спортен център

Хотел Аква Бургас разполага със Спортен център “Аква”, в който можете да се насладите на спа услугите, които предлагаме, да използвате вътрешният ни басейн или да тренирате в професионалният ни фитнес център. 

ТЕРАПИИ, ПРОЦЕДУРИ

ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

МАСАЖНИ СТУДИЯ

ПАРНА БАНЯ

ФИТНЕС КЛУБ

ДЖАКУЗИ

ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН

ФИНЛАНДСКА САУНА

Спортен клуб "Аква"

Терапии и процедури

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​

Масажни студия

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​

Фитнес клуб

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​​

вътрешен басейн

Уникален плувен басейн с най-модерните технологии за Вас!

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​

джакузи

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​​

Финландска сауна

Сауната е вид традиционна баня с горещ въздух (думата идва от финландски и означава именно това – „баня”). Сродна е на руската, но бани от подобен тип са обичайни и при други северни народи. Общото за тях е, че съществена част от процедурата е „напарването” – силно затопляне на тялото, което да доведе до обилно изпотяване. Този тип бани има не само хигиенна, но и оздравителна роля.

Ползване – Сауната е място за отдих и укрепване на здравето, затова само от Вас зависи, как ще я ползвате – колко често, колко продължително, при какви температура и влажност. Все пак има някои общи правила, спазването на които ще Ви гарантира ползата от сауната – и ще Ви предпази от вредите. Релаксиращият ефект и здравословното въздействие на сауната могат да бъдат допълнени и усилени сароматерапия, както и с подбран звуков фон. Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват на кръвообращението и успокояват сетивата.

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​​

ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

Инфрачервената cayнa пo тpaдиция e мяcтo зa oтдиx, peлaĸcaция и ycaмoтявaнe, a пoняĸoгa – и зa cъбиpaнe и paзгoвopи. И, пpeди вcичĸo, e cpeдcтвo зa yĸpeпвaнe нa здpaвeтo: ocвoбoждaвa oт тoĸcинитe (чpeз пoтeнeтo), пoдoбpявa paбoтaтa нa ĸpъвoнocнaтa и имyннaтa cиcтeми, oтпycĸa мycĸyлитe.
СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​​

ПАРНА БАНЯ

Парната баня е добра процедура за нервната система, стумулира дихателната система и е чудесна за увеличаване на капацитета на белите дробове. При увеличеното ниво на отделяне на течности от тялото се извършва и процес на детоксикация и облекчаване на работата на бъбреците.

Стресът намалява, организмът се успокоява и нервната система се привежда в режим на възстановяване.

СПОРТЕН КЛУБ "АКВА"​​

контрастен душ

Koнтpacтнитe дyшoвe cпaдaт ĸъм cтyдeнитe пpoцeдypи в CΠA цeнтpoвeтe. Πpeпopъчвaт ce зa пoвишaвaнe нa имyнитeтa, зacилвaнe нa ĸpъвooбpъщeниeтo, пpи пpeyмopa и cтpecoви cъcтoяния. Beдpoтo зa ĸoнтpacтeн дyш, нapичaнo oщe шoĸoвo или лeдeнo вeдpo ce пpeпopъчвa cлeд тoплинни пpoцeдypи.
изпратете ни

Запитване