Лого хотел Аква Бургас

Бургас като дестинация за конферентен туризъм

Лято е. Слънцето грее, дните са дълги и безпощадно топли, но работните ангажименти нямат ваканция. Когато говорим за Бургас, по-вероятно е да си представим сини вълни и “бургаски вечери”. Малцина поглеждат града в бизнес план. Истината е, че Бургас е една приветлива дестинация за конферентен туризъм и организиране на работни събития. Градът е облагодетелстван с безкрайни възможности за организация на бизнес мероприятия. В днешната статия ще разберете защо Бургас е както страхотен морски курорт, така и административен център с много предложения за работещия човек.

Добра локация за конферентен туризъм

Едно от най-важните неща при организиране на конференция е присъствието на всички поканени. Мястото на мероприятието трябва да е лесно за достъп, за да може всеки да се придвижи удобно. В това отношение, като един от най-големите градове в България, Бургас предлага нужния комфорт. Удобни връзки за транспорт до града има почти във всяка точка от страната. Освен това пътната инфраструктура и общественият транспорт в морския град са достатъчно добре развити, че да позволяват лесно придвижване. Не на последно място, в близост се намира международно летище Бургас. Това улеснява и участниците, пристигащи от други държави.

конферентен туризъм Бургас

Съчетаване на полезното с приятното

Както вече споменахме, Бургас е всестранно развит град, който има предложения за всеки посетител. Ако го изберете за организиране на семинар или друго събитие, бихте очаровали участниците с различна атмосфера и възможност за обогатяване. Мястото е пълно с различни и интригуващи забележителности, красиви брегове и природни гледки. Вашите гости могат да запълнят свободното си време с вълнуващи активности и да останат с хубав спомен от пътуването си. Ако пък вашата конференция е комбинирана с тиймбилдинг за екипа ви, още по-хубаво! Бургас има богат каталог от дейности, след които вашият колектив ще работи като добре смазана машина.

ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП

Ето още една от причините Бургас да е идеален за конферентен туризъм. При организиране на събитие в голям град възможностите сами ви намират. Имате шанса чрез вашето събитие да достигнете нови пазари и да завържете партньорства с близки до вашия сектор организации. Градът е дом на много местни и  международни фирми от различни индустрии, които са готови за сътрудничество. Бизнес средите са отворени за иновации и колаборации, които могат да прераснат в дългогодишни взаимнополезни връзки. Друг плюс е, че колкото повече погледи привлича събитието, толкова повече нови идеи заливат вас и вашия колектив. Това на свой ред подобрява значително ефективността и работната среда. 

 

Бургас конференция

Лесен достъп до ресурси

Всеки, който някога е организирал бизнес мероприятие, знае, че подготовката никак не е лесна. Винаги има нещо, което пропускаме. Изборът на Бургас като конферентна дестинация може да ни спести доста главоболия и нерви. От една страна, всичко, което ще ни трябва, е на ръка разстояние. Бързи доставки на консумативи и лесно и безпроблемно придвижване на стоки са фактори, с които е добре да разполагаме. Близостта до обществени сгради също е приятно допълнение. От друга страна, съществува възможността да наемете професионалисти, които да организират перфектното събитие за вас. Така ще бъдете сигурни, че няма да липсва нищо.

Аква Хотел в Бургас - идеалното място за конферентен туризъм

Аква Хотел в Бургас ви кани за следващото ви бизнес събитие или командировка. Искаме да споделим дългогодишния си опит в провеждането на конференции и мероприятия. Предлагаме ви достъп до нашите три обновени конферентни зали в Бургас – Нептун, Нимфа и Амфибия. Всяка от тях е обзаведена така, че да имате всичко нужно по време на събитието. Това, което ги отличава една от друга, е капацитетът. Можете да изберете най-подходящата за вас, а ние ще я приспособим индивидуално. Нептун разполага с 40 места, а Нимфа – с 60. Амфибия се отличава с 140 места, които я правят перфектна за семинари, обучения, конференции и курсове. 

Готови сме да съдействаме с озвучаване, кетъринг, настаняване и всичко онова, което придава завършващия детайл на едно перфектно събитие.

Аква Хотел в Бургас