Резервирайте Вашата стая сега !

 • Икономична стая
  Стаите от категория „Икономични“ в хотел "Аква" са добър избор за Вашия престой в Бургас. Те са малко по-малки от стандартните и са с по-специфична форма и конструкция, но по нищо не отстъпват на предлаганото от хотела качество и включват всички екстри и допълнителни услуги, като всяка друга стая.
  Промо цена от 75.00 лв.
 • Стандартна стая
  Стандартната стая в хотел "Аква" предлага всичко необходимо за Вашето бизнес пътуване или почивка. Цената включва: закуска, Фитнес или басейн, оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена от 85.00 лв.
 • Стая за хора в неравностойно положение
  Специалните стаи на хотел "Аква" са изключително просторни и са специално оборудвани. Те предлагат всичко необходимо за Вашето удобство и почивка. Цената включва: закуска, Фитнес или басейн, оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена от 85.00 лв.
 • Луксозна стая
  Луксозната стая в хотел "Аква" предлага по-добро интериорно обзавеждане от стандартната стая. Цената включва: Закуска, Фитнес или басейн, Оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена от 100.00 лв.
 • Апартамент
  Хотел "Аква" - Бургас предлага на своите гости богато разнообразие от различни помещения, сред които са и нашите луксозни апартаменти със спалня. Тези просторни апартаменти са идеален избор за Вашето посещение в Бургас. Цената включва: закуска, Фитнес или басейн, оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена от 130.00 лв.
 • Фамилна стая
  Фамилните стаи в нашия хотел са подходящи както за по-големи семейства, така и за приятелски компании до 4 човека. Те представляват две самостоятелни двойни стаи с общ коридор и общ санитарен възел. Цената включва: закуска, Фитнес или басейн, оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена от 170.00 лв. NOSHTUVKAZAKUSKA
 • Президентски апартамент
  Със своят подчертано изискан стил, президентският апартамент в хотел Аква Бургас ще задоволи дори и най-капризните гости. Той се състои от спалня, хол, балкон и два отделни санитарни възела. Цената включва: закуска, Фитнес, басейн и сауна, оптичен интернет (Wi-Fi и LAN).
  Промо цена 345.00 лв.